Olipa kerran poika nimeltä Lauri. Hän rakasti kovasti musiikkia ja aikoi perustaa oman bändin. Eräänä päivänä heidän naapuriinsa muutti uusi perhe. Perhe nimeltä Lee. Lauri Halusi heti tavata naapurit ja meni katsomaan miten heidän muutto sujuu. Yht'äkkiä talosta kuului kamalaa huutoa. Lauri huomasi että tällä perheellä ei ollut kaikki kunnossa. Heillä oli kamalat perheriidat menossa. Lauri näki kuinka sievä tyttö lensi ulos talosta ja perästä kuului huuto:" ET TULE KOTIIN ENNEN KUIN MINÄ ANNAN LUVAN!!!!!" Lauri kauhistui ja juoksi yhtä päätä tytön luo ja kysyi:"Ootko sä kunnossa?" Tyttö vastasi:"Enköhän mä oo...". Lauri ajatteli että millaiset vanhemmat heittävät lapsensa ulos ja huutavat perässä...(jos hänen omia vanhempia ei lasketa)?


Hän ihan ihmetteli.

 

3 viikkoa myöhemmin...

 

Lauri oli alkanut seurustelemaan kyseisen tytön kanssa. Tämän tytön nimi oli muuten Rii Lee.

Lauri oli ihan Riin lumoissa. Hän ei edes pahemmin välittänyt muusta. Noh, olihan hänellä bändi, jonka nimi oli Rasmus.

 


Koitti aika jolloin Laurille selvisi kuka tämä Rii todella oli. Rii oli tyttö jota Lauri ei ikinä olisi saanut tavata. Lauri vähät välitti tästä tiedosta ja otti rennosti Riin seurassa...kunnes yhtenä päivänä...:"miks vitussa sä lääpit mun systerii?? Kerro!! Miks vitussa??? Näpit irti mun systeristä!!" huusi Riin veli Yor123 eli Yori. Lauri huusi takaisin:" EN VARMANA IRROTA TOLLASEN RAIVOHULLUN LÄHELLÄ!!! Rii on mun tyttöystävä ja mä en siitä irti päästä sun lähelläs!!!" Tuosta Yori suuttui ja alkoi tapella Laurin kanssa. Yori hakkasi Lauria kuin joku mielipuoli. Yht'äkkiä ovelta kuului:"Päästä irti mun frendistä Yori!!" Se oli Janne Lee, Riin toinen veli ja hänen mukanaan tuli myös Riin pikkuveli Eetu eli Eki. Lauri ei tiennyt että nämä kaikki olivat Riille sukua...hän ajatteli vain että he olivat jotain jätkiä jotka huomasi että nainen pulassa...joten he riensivät apuun. Mutta heti kun Lauri huomasi että Rii juoksi Jannen luo ja halasi häntä, tuli Laurille sellainen olo, että Rii pettäisi häntä. Lauri kysyi:" Ketä noi on? Tunnet sä ne, Rii??" ja Rii vastasi:" Kyl mä ny mun veljet tunnen...". Lauri oli vähän nolona sen jälkeen ja pyysi anteeksi kun kysyi sellaista tyhmää kysymystä. Sitten hän kuuli laukauksen ja kaikki sumeni.

 


Viikko myöhemmin...

 

Lauri oli ollut sairaalassa tajuttomana jo viikon ja Rii oli nukkunut samassa huoneessa saman ajan. Vihdoin Lauri heräsi ja näki, kuinka Rii vain nukkui siinä Laurin sängyn vieressä.

Lauri otti Riitä Kädestä. Rii ei reagoinut. Lauri herätteli Riitä ja siihen hän reagoi. Hän heräsi ja halasi Lauria heti. "AUTS!!!" Lauri huusi kun he olivat halanneet. "Varo mun haavaa..." hän tokaisi vielä siihen perään. Rii oli hyvin nolona...mutta Lauri antoi hänelle poskisuudelman ja hän rauhoittui.

Lauri sanoi että hän pääsee pois sairaalasta kahden päivän kuluttua. Rii oli helpottunut, kun kuuli tämän lauseen.

 


Kolme päivää myöhemmin...

 


"MITÄH?? LEVYTYSSOPIMUS???" Rii puhui puhelimessa hänen managerinsa kanssa. Hänelle tarjottiin levytyssopimusta. Rii oli aivan innoissaan siitä uutisesta. Hän suostui sopimukseen ja

hän lähti heti studiolle kertomaan uutisesta Laurille, jolla muuten oli jo levysopimus Playground Musicin kanssa. "Lauri? Mulla on sopimus Playground Musicin kanssa!!!! eiks ookki ihanaa??" Lauri ihmetteli ja sanoi:" Ihan helvetin mahtavaa!!"

 


3 kuukautta myöhemmin...

 


Lauri oli studiolla kunnes hänelle tuli kirje, jossa luki:"Ilmoitamme, että tyttöystävänne on menehtynyt auto-onnettomuudessa. Hän ajoi Hollolan moottoritiellä kolarin rekan kanssa. Rekkakuski pelastui, mutta tyttöystävänne jäi puristukseen ja menehtyi sairaalassa klo 02.57. Tarkistamme vielä että onko hän teidän tyttöystävänne. Tässä tietoja hänestä: nimi on Amy Lynn Lee, ikä on 17 vuotta, mustat hiukset ja vihreät silmät, The Rasmus-paita sekä niittifarkut.


Ilmoittakaa jos nämä tiedot pätevät tyttöystäväänne".

Lauri oli ihan murtunut tämän kirjeen jälkeen ja jätti jopa harjoitukset väliin ja lähti kotiin.

Kotona häntä odotti Salla, joka oli myös kuullut uutisen. Salla halasi Lauria heti, kun näki hänen tulevan sisään. Lauri tajusi kuitenkin, että kun Rii olisi taivaassa, hänellä olisi kaikki kunnossa ja hän olisi onnellinen.